Самый языкатый сайт Одессы

Одеські поліцейські затримали чоловіка за тяжкі тілесні пошкодження, що привели до смерті

Одеські поліцейські затримали чоловіка за тяжкі тілесні пошкодження, що привели до смерті

Тіло померлого виявив чоловік з Великодолинської громади біля польової дороги недалеко від свого дому, коли виводив худобу на пасовище.

Розслідуючи справу, поліцейські встановили: небіжчик – 40-річний житель тієї ж ОТГ, а помер чоловік від розриву селезінки. Зрозумівши, що громадянина побили, оперативники карного розшуку впродовж доби встановили, хто саме.

Правопорушника розшукали. Це 57-річний місцевий мешканець. Він розповів поліцейським, що зустрів на польовій дорозі незнайомця, коли повертався з магазину додому. Обидва були нібито нетверезі і під час розмови посварилися через випивку та гроші. У сутичці старший за віком чоловік кілька разів вдарив молодшого кулаком і пішов далі.

«Нині слідчі відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство», — розповіла слідча СВ відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Жанна Юрченко.

Top