Самый языкатый сайт Одессы

Погоня в Одессе: скрываясь от патрульных, подозреваемый заехал на территорию гостиницы (видео)

Погоня в Одессе: скрываясь от патрульных, подозреваемый заехал на территорию гостиницы (видео)

Сегодня, около 12 часов дня, во время патрулирования на улице Николаевская дорога, полицейские заметили автомобиль ВАЗ-2101, который находился в ориентировке.

За рулем автомобиля находился мужчина, находящийся в розыске за ряд совершенных преступлений, сообщили в пресс-службе патрульной полиции.

Включив проблесковые маячки, патрульные начали преследовать его. Пытаясь убежать от полицейских, нарушитель заехал на территорию одной из гостиниц города и, когда уже не было возможности передвигаться на автомобиле, выбежал из транспортного средства и забежал в помещение.

За считанные минуты правоохранители нашли, задержали и доставили 26-летнего мужчину в отдел полиции для выяснения всех обстоятельств дела.

Одеські патрульні затримали чоловіка, який перебуває у розшуку за низку вчинених злочинів

Одеські патрульні затримали чоловіка, який перебуває у розшуку за низку вчинених злочинів Сьогодні, близько 12-години дня, під час патрулювання на вулиці Миколаївська дорога, інспектори помітили автомобіль ВАЗ-2101, який знаходився в розшуку згідно орієнтування, за кермом якого перебував чоловік причетний до кримінальних злочинів за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.Патрульні подали звуковий сигнал про зупинку, але водій проігнорував та продовжив рух. Увімкнувши проблискові маячки, патрульні рушили за ним. Намагаючись втекти від поліцейських, порушник заїхав на територію одного з готелів міста та, коли вже не було можливості пересуватись на автомобілі, вибіг з транспортного засобу й забіг до приміщення. За лічені хвилини правоохоронці знайшли, затримали та доставили 26-річного чоловіка до відділу поліції для з'ясування всіх обставин справи.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціяодеси #служитизахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Вівторок, 15 січня 2019 р.

IVASI.NEWS — сайт быстрого реагирования

Одесские полицейские задержали женщину, которая ударила ножом своего супруга (видео)

Top