Самый языкатый сайт Одессы

 Поліцейські Одещини затримали двох братів за підозрою в пограбуванні жінки поважного віку

 Поліцейські Одещини затримали двох братів за підозрою в пограбуванні жінки поважного віку

Зловмисники хотіли нажитися на майні 68-річної жительки селища Тарутине, але замість цього опинилися в слідчому ізоляторі. Про це повідомляє відділення поліції № 2 Болградського районного відділу поліції в Одеській області.

Вночі брати зламали вхідні двері в будинок потерпілої та привласнили собі два мобільні телефони, планшет, золоту каблучку, тонометр, глюкометр, заблоковану банківську картку та навіть квитанції за сплату комунальних послуг, а коли господиня прокинулася й побачила зловмисників, почали бити її по обличчю і вимагати гроші. Не отримавши бажаного, спільники втекти з награбованим майном, завдавши літній жінці збитків на суму майже дев’ять тисяч гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи правопорушників. Це місцеві жителі віком 31-го та 35-ти років, які вже притягувалися до відповідальності за майнові злочини. Правоохоронці вилучили в них частину майна потерпілої і наразі з’ясовують місцезнаходження ще частини речей, яких ті позбулися.

Фігурантам слідчі повідомили про підозру за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України та наразі інкримінують їм відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з проникненням у житло та насильством, вчинене за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. 

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Top