Самый языкатый сайт Одессы

Стерненко начинает жаловаться на врачей и не желает выписываться из больницы (видео)

Стерненко начинает жаловаться на врачей и не желает выписываться из больницы (видео)

Об этом радикал, нанесший смертельный удар человеку, сам сообщил в своем facebook. Передаем языком оригинала.

«Знаходжусь в міській «Єврейській» лікарні Одеси №1. Після непростої операції. 
Сьогодні зранку здивувався, чому мене не повели на перев‘язку, не колять антибіотики та знеболювальне, без котрого я буквально не можу просто заснути. Серйозно ушкоджену руку ніхто не оглядав. 
З обличчям-цеглиною мені черговий лікар каже, що вивявляється, мене ще вчора виписали та повідомили про це поліцію. І навіть нібито дали мені документи про виписку.

Але от проблема: я про це не був повідомлений. Взагалі.
І зараз, після з‘ясування цих дивних обставин та скарг на сильний головний біль та біль в руці, мені відмовляють у наданні медичної допомоги.

Тобто мене виписують з лікарні таємно, заднім числом і відмовляють у меддопомозі коли в цьому є пряма необхідність. 
Подав заяву на ім‘я головного лікаря із проханням роз‘яснити, що відбувається, але черговий лікар відмовився її приймати».

Также Стерненко приложил видео, которое, как представляется, должно вызвать слезы сочувствия к «несчастному активисту».

Знаходжусь в міській «Єврейській» лікарні Одеси №1. Після непростої операції. Сьогодні зранку здивувався, чому мене не повели на перев‘язку, не колять антибіотики та знеболювальне, без котрого я буквально не можу просто заснути. Серйозно ушкоджену руку ніхто не оглядав. З обличчям-цеглиною мені черговий лікар каже, що вивявляється, мене ще вчора виписали та повідомили про це поліцію. І навіть нібито дали мені документи про виписку. Але от проблема: я про це не був повідомлений. Взагалі. І зараз, після з‘ясування цих дивних обставин та скарг на сильний головний біль та біль в руці, мені відмовляють у наданні медичної допомоги.Тобто мене виписують з лікарні таємно, заднім числом і відмовляють у меддопомозі коли в цьому є пряма необхідність. Подав заяву на ім‘я головного лікаря із проханням роз‘яснити, що відбувається, але черговий лікар відмовився її приймати. Просто подивіться це відео. «Довєріє» в одеській медицині.

Опубліковано Sergiy Sternenko 26 травня 2018 р.

При этом стоит особо отметить, что сразу после выписки Стерненко из больницы речь должна идти о его процессуальном статусе и об избрании ему меры пресечения, в случае, если правоохранители готовы предъявить радикалу обвинения. Тем более, что уже были сообщения, что Стерненко инкриминируют уже несколько статей УК.Отсутствие информации о таких действиях наводит на мысль, что для Сергея Стерненко существует свой, особый УПК.

Общественность Одессы с интересом будет следить за всеми процессуальными действиями в этом резонансном для всей Украины деле.

видео — Сергей Стерненко.

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы! Жми и вступай в группу!

Врадиевка -2: в Одессе после резни с участием Стерненко все громче звучат требования отставки губернатора Степанова

Top