Самый языкатый сайт Одессы

У ДТП на Миколаївській дорозі одна людина загинула, ще двоє – постраждали

У ДТП на Миколаївській дорозі одна людина загинула, ще двоє – постраждали

В результаті аварії, що сталася вчора, 6 листопада, близько другої години дня на Миколаївській дорозі, загинула одна людина, ще двоє – постраждали.

Як повідомили у поліції, водій автомобіля «Volkswagen Touareg», рухаючись по реверсивній смузі, яка була закрита для руху транспорту, в напрямку Південної дороги, допустив зіткнення з автомобілем «Hyundai Getz», який рухався в попутному напрямку другої смуги та виконував маневр повороту ліворуч.

Від удару обидва транспортні засоби викинуло на зустрічну смугу, де вони зіткнулися з третім автомобілем, «Kia Carnival».

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув водій «Hyundai», його пасажирів – дружину та маленького сина доправили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. В «Kia» ніхто не постраждав. Кермувальник «Volkswagen» відбувся саднами і відмовився від медичної допомоги. Його перевірили на вміст алкоголю в організмі, результат показав, що чоловік був тверезий. 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Керманича «Volkswagen» затримали в порядку статті 208 КК України.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top