Самый языкатый сайт Одессы

В духе кинобоевиков: в Одессе с погоней и стрельбой задержали грабителей (видео)

В духе кинобоевиков: в Одессе с погоней и стрельбой задержали грабителей (видео)

Одесские патрульные по горячим следам задержали подозреваемых в ограблении. Операция по задержанию правонарушителей обернулась настоящим боевиком.

Сегодня, около 12 часов, патрульные получили информацию об ограблении в Киевском районе города.
В телефонном разговоре заявительница пояснила, что неизвестные мужчины открыто завладели ее сумкой  и скрылись.
Правоохранители выяснили приметы нападавших и установили транспортное средство, на котором они исчезли.

Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Одесской области.

Ориентировка на задержание автомобиля Volkswagen, на котором скрылись четверо нападающих, передали всем экипажам патрульных.

Один из экипажей на улице Архитекторской заметил автомобиль, фигурирующий в ориентировке. На сигнал остановиться водитель авто не отреагировал — а точнее, отреагировал в противоположном смысле: дал по газам и попытался скрыться. Патрульные начали преследование. Вскоре к ним присоединились и другие экипажи.

Пытаясь остановить авто беглецов, полицейские вынуждены были даже применить табельное оружие.

В конечном итоге, подозреваемые были задержаны. Не обошлось без пострадавших: подозреваемые сбили одного из полицейских, а также врезались в патрульное авто. Задержанными оказались граждане Грузии.

Затримання підозрюваних у пограбуванні

Одеські патрульні по гарячих слідах затримали підозрюваних у пограбуванніСьогодні, близько 12-години, патрульні отримали інформацію про пограбування у Київському районі міста.У телефонній розмові заявниця пояснила, що невідомі чоловіки відкрито заволоділи її сумкою з власними речами та втекли.Правоохоронці з’ясували прикмети нападників та встановили транспортний засіб, на якому вони зникли.Орієнтування на затримання автомобіля Volkswagen, на якому зникли четверо нападників, передали усім екіпажам патрульних.Автомобіль із чоловіками, які підпадали по орієнтуванню, патрульні помітили на вулиці Академіка Корольова. На вимоги поліцейських про зупинку водій не реагував та продовжував рух, намагаючись втекти. Уникаючи переслідування правопорушники грубо порушували дорожні правила, створювали численні аварійні ситуації та наражали на небезпеку життя пішоходів, які рухались по пішохідних переходах.В районі вулиці Архітекторської автомобіль порушників зупинили шляхом блокування. При затриманні водій легковика здійснив наїзд на поліцейського, чим завдав йому травм. Також, один із підозрюваних здійснив напад на правоохоронця з використанням холодної зброї. Для його затримання поліцейські використали вогнепальну зброю.Врешті, усіх підозрюваних чоловіків затримали.Під час затримання у них вилучили речові докази злочину – викрадену сумку.Затриманих передали слідчій групі, яку викликали для проведення необхідних процесуальних дій.Інспектора, який зазнав тілесних ушкоджень, доправили до медичного закладу для надання допомоги.Наразі триває слідство.

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області 23 січня 2018 р.

видео — Патрульная полиция Одесской области

 

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы! 

В Одессе с поличным задержаны похитители колес

Top