Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі 16-річна черкащанка продавала через інтернет неіснуючі товари

В Одесі 16-річна черкащанка продавала через інтернет неіснуючі товари

Одеські поліцейські викрили 16-річну жительку Черкаської області у злочинних схемах з продажу в Інтернеті неіснуючого товару.

Дівчина збагачувалася за рахунок громадян, використовуючи в одній із популярних соціальних мереж сторінку вдаваної крамниці.

Правоохоронці Одеси викрили правопорушницю. Встановлені кілька громадян, яких вона ошахраювала на кілька тисяч гривень.

Правоохоронці з’ясували: черкащанка вдавала, що продає косметичні засоби, посуд, одяг, спортивний інвентар, електроінструменти та інші речі на умовах повної оплати за товар. А коли отримувала на банківські картки від покупців гроші, блокувала людей та змінювала назву інтернет-магазину.

Наразі поліцейські встановили кількох потерпілих. За товар, який громадяни не отримали, вони в загальному сплатила зловмисниці більше 16-ти тисяч гривень.

Під час санкціонованого обшуку за місцем менкання фігурантки на Черкащині правоохоронці вилучили банківські та сім-карти, кілька смартфонів та інші речові докази її протиправної діяльності. Їх поліцейські скерували на дослідження в рамках провадження, розпочатого за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення дівчині підозри та обрання запобіжного заходу.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top