Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі громадянка Молдови займалася сутенерством

В Одесі громадянка Молдови займалася сутенерством

35-річна іноземка, оселившись в Одесі, організувала злочинну діяльність, пов’язану з наданням послуг інтимного характеру за грошову винагороду та втягненням жінок з поганим матеріальним забезпеченням у зайняття проституцією.

Для цього правопорушниця винайняла окрему квартиру в центрі міста та підшукала за розміщеними нею в Інтернеті оголошеннями підходящих українок у скрутному становищі. Про це повідомляє поліція Одеської області.

Оперативники разом зі слідчими відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 провели обшуки в борделі, за місцем мешкання фігурантки та кількох осіб, пов’язаних із нею та її «бізнесом».

В ході санкціонованих заходів поліцейські виявили та вилучили чорнові записи, телефони, гроші, отримані з протиправної діяльності, в сумі 55-ти тисяч гривень та інші речові докази.

На даний час на підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушниці про підозру у втягненні кількох осіб в зайняття проституцією, сутенерстві. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Підозрювану затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та, за рішенням суду, обрали їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top