Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі «на гарячому» затримали озброєних розбійників

В Одесі «на гарячому» затримали озброєних розбійників

Зловмисники під погрозою застосування зброї відібрали у потерпілого сумку з грошима. Нападників затримали «на гарячому».

Подія сталася 9 лютого близько шостої години вечора на вулиці Степовій, повідомляє поліція Одеської області.

Правоохоронці встановили, що правопорушники володіли інформацією про спосіб життя одесита та наявність у нього грошей і до вчинення нападу підготувалися заздалегідь. Озброївшись пістолетом і ножем, підстерегли чоловіка в середмісті й, зненацька накинувшись на нього, кілька разів ударили кулаком у голову, а тоді під погрозою застосування зброї відібрали сумку із однією тисячею доларів США.

Нападників під час спроби покинути місце скоєння злочину затримали співробітники Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Фігурантам повідомили про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Підозрюваних поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочать про застосування до них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top