Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі підприємець розстріляв дружину із охоронцем, а потім скоїв самогубство

В Одесі підприємець розстріляв дружину із охоронцем, а потім скоїв самогубство

В Одесі 1 червня підприємець Руслан Умаров застрелив свою дружину та її охоронця, після чого вчинив самогубство.

Про це пишуть Vesti.ua з посиланням на джерела поліції.

За даними слідства, 50-річний мешканець Одеси Умаров на своєму автомобілі Land Rover почав переслідувати автомобіль BMW, у якому побачив у компанії невідомого водія свою 46-річну дружину Олену Мішину.

Як розповіли в поліції, жінка давно не мешкала з чоловіком, а для захисту від нього найняла 30-річного Анатолія Арабаджі, який і перебував за кермом.

Внаслідок погоні сталося зіткнення машин, після чого Умаров з пістолета розстріляв BMW, вбивши дружину і смертельно поранивши охоронця, який згодом помер у лікарні. Потім Умаров намагався вчинити самогубство, але пістолет дав осічку і тому він вистрілив собі в голову зі спецзасобу, призначеного для стрілянини гумовими кулями. Чоловік отримав тяжке вогнепальне поранення, від якого пізніше помер у лікарні.

Поліція знайшла на місці злочину пневматичний пістолет з однією гумовою кулею та ще один пістолет марки ТТ, у Land Rover – $1200 та 8500 грн, а у BMW – $8100, €555 та 3552 грн.

Варто зазначити, що Умаров був головою федерації вільної боротьби Одеської області та приватним підприємцем, а його дружина – адвокатом та членом ради адвокатів Одеської області.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top