Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі поліцейські затримали 25-річного іноземця, який на вулиці Канатній пограбував містянина

В Одесі поліцейські затримали 25-річного іноземця, який на вулиці Канатній пограбував містянина

Прогулюючись містом, зловмисник запримітив біля крамниці велосипед й, попри присутність поблизу власника, сів на нього і почав тікати. Потерпілий спробував самотужки наздогнати незнайомця, однак коли той зник з поля зору, звернувся із заявою до поліції. 

Правопорушника – 25-річного громадянина однієї з сусідніх держав – правоохоронці затримали. Чоловік зізнався, що заволодів двоколісником, щоб мобільно пересуватися містом. Проте за несприятливим збігом обставин здобутий злочинним шляхом ровер у нього також викрали. Тепер поліцейські встановлюють місце знаходження велосипеда.

«Правоохоронці встановили, що фігурант має судимість за скоєння крадіжок. Нині слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні грабежу, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавлення волі на строк від семи до десяти років. На час проведення досудового розслідування підозрюваного помістили під варту», — повідомила старша слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Анжела Пантелейчук.

Top