Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі затриманий чоловік, який розповсюджував наркотики 

В Одесі затриманий чоловік, який розповсюджував наркотики 

Правопорушника затримали співробітники батальйону поліції особливого призначення, коли той в сутінках прямував із розфасованою марихуаною по Аркадіївській алеї.

Викликана на місце події слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції вилучила заборонену речовину та встановила схованки, які іноземець встиг зробити в дворах на території Київського району міста. Чоловік пояснив, що наркотики замовляв великими партіями, розфасовував їх на дози, а тоді збував шляхом так званих закладок в різних районах Одеси. Щодня він реалізовував десятки доз та отримував за це грошову винагороду.

«Фігуранту оголосили підозру за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України і до обрання запобіжного заходу помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, вчинені повторно, карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», — повідомила заступниця начальника слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Альона Кумайгородська.

Top