Самый языкатый сайт Одессы

В Одеському районі поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який торгував наркотиками

В Одеському районі поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який торгував наркотиками

У молодика вилучили майже два кілограма вбивчого товару. Його він планував розповсюдити серед місцевих жителів. Бізнес з незаконного збуту наркотиків може обернутися для правопорушника позбавленням волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці викрили зловмисника на блокпості. В його телефоні стражі порядку виявили фото схованок з наркотиками. Пізніше слідство встановило, що мешканець Красносільської ОТГ купував в одному з телеграм-каналів наркотичні речовини партіями, фасував на дози і продавав їх по всьому Одеському районі способом «закладок».

Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта та на локації, виявленій в його телефоні, поліцейські вилучили більше кілограма солей та майже вісімсот грамів амфетаміну, обладнання для їхнього фасування і пакувальний матеріал – ваги, мірні ложки, zip-пакети та інше.

За результатами досудового розслідування слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління № 2 під процесуальним керівництвом Доброславської окружної прокуратури оголосили правопорушнику підозру за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. За незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах молодому чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Top