Самый языкатый сайт Одессы

В Одессе неожиданная находка напугала водителя — он вызвал полицейских (видео)

В Одессе неожиданная находка напугала водителя — он вызвал полицейских (видео)

28 мая днем ​​одесские патрульные получили необычный вызов по линии 102: мужчина сообщил, что в его машину залезла змея.

На месте вызова водитель автомобиля Lexus рассказал, что во время движения из-под капота выползла змея и находилась на лобовом стекле автомобиля, но потом спряталась. Водитель остановил автомобиль и вызвал патрульных полицейских на помощь.

Патрульные немедленно передали информацию в службу спасения и вызвали на место специалиста в данной области, который выманил рептилию и забрал в специализированное учреждение.

До півтисяч дзвінків на добу приймають оператори служби «102», а диспетчери — переадресовують патрульним поліцейським. Інспекторів патрульної поліції одесити звуть не тільки на ДТП чи місце злочину, а часом бувають й дуже цікаві та неординарні випадки.Змії вміють лякати людей, забравшись до місць де не очікуєш їх побачити. Так сталося і сьогодні зі змією, яка стала на заваді водієві.Сьогодні вдень патрульні отримали незвичайний виклик з лінії 102: чоловік повідомив, що в його машину залізла змія. На місці виклику водій автівки Lexus розповів, що під час руху з-під капота виповзла змія та знаходилась на лобовому склі транспортного засобу, але потім сховалась.Водій зупинив автомобіль та викликав патрульних поліцейських на допомогу.Інспектори негайно передали інформацію до служби порятунку й викликали на місце фахівця у даній галузі, який виманив рептилію та забрав до спеціалізованого закладу.Водій щиро подякував патрульним поліцейським і фахівцеві за швидке реагування на виклик.Ми на варті вашого спокою 24/7#патрульнаполіціяодеси #патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #служитизахищати #police #patrolpolce #patrolpolceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Вівторок, 28 травня 2019 р.

Ivasi.News. Народный сайт Одессы!

Top