Самый языкатый сайт Одессы

В Одессе посреди улицы обнаружили пьяную женщину с младенцем (видео)

В Одессе посреди улицы обнаружили пьяную женщину с младенцем (видео)

Сегодня, около 4 часов утра к патрульным обратилась заявительница и сообщила, что на улице Марсельской находится пьяная женщина с ребенком на руках. Также женщина сообщила, что малыш постоянно кричит.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции.

Патрульные обнаружили женщину в состоянии сильного алкогольного опьянения, она сидела на ступенях здания, держа на руках младенца, который постоянно плакал.

Стражи порядка вызвали скорую для оказания медицинской помощи ребенку. Также патрульные уведомили об этом работников ювенальной превенции, которые в дальнейшем установят все обстоятельства дела.

Патрульні виявили п'яну жінку з немовлям посеред вулиці

Патрульні виявили п'яну жінку з немовлям посеред вулиціСьогодні, близько 4-ї години ранку до патрульних звернулась заявниця та повідомила, що на вулиці Марсельській знаходиться п'яна жінка з дитиною на руках. Також жінка повідомила, що малюк постійно кричить.Оперативно прибувши на місце виклику, інспектори виявили жінку в сильному алкогольному стані, яка сиділа на сходах будівлі, на руках вона тримала немовля, яке постійно плакало.Охоронці порядку викликали швидку для надання медичної допомоги дитині. Також патрульні повідомили про цю подію працівників ювенальної превенції, які надалі встановлять всі обставини справи.Звертаємося до громадян, у разі якщо ви бачите подібну ситуацію або дитину, яка знаходиться в небезпеці чи без супроводу дорослих – не будьте байдужими, повідомляйте про це на службу 102!#Порядок_Це_Ти #патрульнаполіція #патрульнаполіціяодеси #патрульнаполіціяукраїни #служитизахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua #od_patrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Одеської області Середа, 3 липня 2019 р.

Ivasi.News. Народный сайт Одессы!

Top