Самый языкатый сайт Одессы

В Овідіополі двоє малолітніх дітей двічі на місяць втекли з дому

В Овідіополі двоє малолітніх дітей двічі на місяць втекли з дому

Родина з Овідіопольської селищної громади перебуває на обліку служби у справах дітей як така, що опинилася в складних життєвих обставинах, і вже потрапляла в поле зору ювенальних поліцейських через втечу дітей.

На початку листопада 10-річна дівчинка підбила на рік старшого за себе брата піти з дому, коли батько насварив її за влаштований в будинку безлад та зламаний пилосос. Поліцейські розшукали їх за годин п’ять в Овідіополі.

Вчора сестра знову підбурила брата серед ночі втекти з дому через вікно в дитячій. Малеча образилася на батька, бо той насварив за те, що оплатила без його відома онлайн-ігри банківською карткою. Батьки до ранку намагалися розшукати сина й дочку власними силами, а зрозумівши, що гають час, звернулися в поліцію. Під час пошуків зниклих одна з мешканок Овідіополя повідомила правоохоронцям, що розшукувані ними діти граються з її дітьми біля їхнього дому.

Поліцейські забрали юних мандрівників і з’ясували, що діти переночували в закинутій хаті в своєму селі, а вранці пішли вздовж лиману до Овідіополя. Їх відвезли до лікарні на обстеження та вкотре застерегли, що в таких мандрівках легко можна потрапити в біду і всі за них дуже хвилювалися.

Наразі поліцейські разом зі службою у справах дітей проводять роботу з батьками. Фахівці вивчають клімат у родині, дають поради щодо налагодження взаємозв’язку зі своєю малечею.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top