Самый языкатый сайт Одессы

Застряг у болоті: подільські поліцейські розповіли подробиці пошуку зниклого хлопчика

Застряг у болоті: подільські поліцейські розповіли подробиці пошуку зниклого хлопчика

Малюка знайшли на відстані кілометра від рідного дому — він застряг у болоті й не міг покликати на допомогу.

Як повідомили в обласній поліції, дитину розшукували близько п’яти годин силами поліцейських, військових та місцевих мешканців. Кінологи задіювали службового собаку.

Рідні помітили зникнення дитини об 11 годині ранку. За годину самостійних пошуків, які нічого не дали, бабуся звернулася по допомогу до поліції, зауваживши, що онук має розлади здоров’я і майже не розмовляє.

Це значно ускладнювало його пошуки. Тривогу правоохоронців викликало ще те, що будинок родини межує з лісопосадкою, а неподалік розташовані плавні річки Ягорлик. Згодом виявилося, що саме вони стали пасткою для хлопчика: там його знайшов дільничний офіцер поліції Олександр Бондаренко та передав рідним.

«Зараз з дитиною все добре, це — головне. Після ретельної перевірки буде прийняте рішення про притягнення матері малюка до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, що могло стати причиною нещасного випадку”, — повідомила начальник сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул та подякувала всім, хто брав участь у пошуках дитини.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top