Самый языкатый сайт Одессы

Житель Херсона проник у гараж одесита, привласнив генератор та вкрав автомобіль

Житель Херсона проник у гараж одесита, привласнив генератор та вкрав автомобіль

Шляхом підбору ключа зловмисник відчинив навісний замок на дверях до гаражного приміщення, проник всередину, де вподобав «ВАЗ» з незачиненими дверцятами та із ключем у замку запалювання, металевий сейф і бензиновий генератор. Правопорушник поклав майно в автомобіль, сів за кермо і поїхав.

Подія сталася ввечорі на вулиці Балківській, повідомляє поліція Одеської області.

Чоловіка затримали на дорозі, коли він їхав на чужій автівці з місця скоєння злочину.

Правоохоронці затримали фігуранта «по гарячих слідах» на вулиці Бабеля. У нього вилучили усе викрадене майно, в тому числі і сейф, у якому знаходилися кошти у розмірі 2000 доларів США. Загалом, своїми протиправними діями зловмисник завдав потерпілому матеріальної шкоди майже на 110 тисяч гривень.

Встановивши наявність достатніх доказів у вчиненні кримінальних правопорушень, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 289 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

За скоєне 48-річному уродженцю Херсонської області, раніше судимому за майнові злочини, загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top