Самый языкатый сайт Одессы

Житель Ізмаїла побив, зґвалтував та обікрав дівчину

Житель Ізмаїла побив, зґвалтував та обікрав дівчину

Поліцейські відправили на лаву підсудних 28-річного жителя Ізмаїла за злочини проти співмістянки. Йому загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Як повідомляє обласна поліція, у березні до Ізмаїльського райвідділу поліції звернулася потерпіла з заявою, що незнайомий їй чоловік, з яким вона познайомилася на вулиці, обманним шляхом заманив її до себе додому, де побив, зґвалтував та відібрав особисті речі і гроші.

Зловмисник під час розмови з жінкою дізнався, що вона шукає роботу, і, скориставшись цим, пообіцяв відвезти її нібито на своє підприємство та працевлаштувати, але по дорозі заїхав із нею додому по якісь речі. Однак в оселі чоловік відразу завдав жінці декілька ударів кулаком по голові, пригрозив ножем і зґвалтував. А після цього знову побив і відібрав гроші, мобільний телефон, золоті прикраси.

До злочину причетний 28-річний місцевий житель, який був судимий за грабежі, підробку офіційних документів та розбійний напад, і минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де провів п’ять років.

Фігуранта правоохоронці розшукали і затримали, вилучивши у нього майно потерпілої. На час слідства суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top