Самый языкатый сайт Одессы

Житель Одеського району порубав власного сина сокирою

Житель Одеського району порубав власного сина сокирою

Житель Одеського району сокирою вдарив сина, спричинивши йому перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї. За скоєне чоловіку загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Як повідомили у поліції, подія сталася 6 квітня в селі Новоградківка Дальницької громади. 58-річний зловмисник вживав алкогольні напої разом зі знайомим, провів гостя додому після застілля, а повернувшись, раптом схопив сокиру і вдарив нею 32-річного сина, який також знаходився в оселі. Потерпілий вибіг на вулицю та покликав на допомогу сусідів, а ті вже викликали «швидку» та поліцію. Медики діагностували чоловіку перелом потиличної кістки, рублену рану голови та шиї.

Потерпілий пояснив, що живе разом із батьком і він у нетверезому стані постійно влаштовує сварки, але того дня жодного конфлікту не було.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру в замаху на вбивство, за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачене покарання позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top