Самый языкатый сайт Одессы

У Болградському районі розселять 7 тисяч переселенців. Для них шукають ліжка та постільну білизну

У Болградському районі розселять 7 тисяч переселенців. Для них шукають ліжка та постільну білизну

Відповідно до доручення голови Одеської військової адміністрації у Болградському районі необхідно додатково розмістити 7 тис. переселенців, які додатково приїдуть у регіон.

Про це повідомляє прес-служба Болградської райадміністрації.

Про організацію роботи щодо розселення внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів на території Болградського району доповів Аркадій Радулов, начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології  РВА.

“На виконання розпорядження проведено низку заходів з координації дій громад на території району з метою забезпечення  додаткових місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб. Станом на 29 вересня 2022 року у Болградському районі можливо розмістити 3387 – ВПО”, – розповів Радулов.

Необхідна закупівля ліжок у кількості 1794 шт. та постільної білизни 2755 комплектів. Триває робота з пошуку та підготовки житла для ВПО та заготівлі твердого палива.

Найбільше переселенців готові розташувати у Арцизькій та Тарутинській громадах, а також у Болграді. Зараз влада думає над тим, де взяти ліжка та постільну білизну та звертається до місцевих мешканців з проханням прийняти у себе вдома внутрішньо переміщених осіб.

“Болградська районна військова адміністрація просить Вас не бути байдужими до долі людей, які на сьогоднішній день вимушені залишити свої домівки, щоб зберегти своє життя! Якщо у Вас є можливість прийняти у власній оселі внутрішньо переміщених осіб, або розмістити їх в приміщеннях своїх організацій та установ, просимо Вас звернутися до старост своїх громад”, – звернулися представники влади до місцевих мешканців.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top