Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі розкрита чергова схема лікарів: слідчі викрили керівника ВЛК та двох її спільників

В Одесі розкрита чергова схема лікарів: слідчі викрили керівника ВЛК та двох її спільників

Одеські правоохоронці викрили голову ВЛК та двох її спільників на хабарництві. Лікарів підозрюють у тому, що вони організували схему ухилення від мобілізації в Одесі.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

За даними слідства, очільниця лікарської консультативної комісії одного з медичних закладів Одеси організувала корупційну схему отримання хабарів за виготовлення виписок з медичної карти амбулаторного хворого із зазначенням фіктивного діагнозу, що дозволить уникнути призову на військову службу під час мобілізації.

За 1500 доларів США «хворі» отримували витяг з діагнозом – туберкульоз. Надалі ці медичні довідки передавалися ТЦК, на підставі чого чоловіків визнавали непридатним до військової служби.

Посадовиці повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди та службовому підробленні. Також повідомлено про підозру двом її спільникам, через яких вона одержувала неправомірну вигоду від військовозобов’язаних.

Наразі вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним та відсторонення від займаної посади медпрацівниці.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины

Leave a comment

Top