Самый языкатый сайт Одессы

Правоохоронці відшукали маму «хлопчика з маршрутки» (фото)

Правоохоронці відшукали маму «хлопчика з маршрутки» (фото)

Мама шестирічного втікача, якого вчора знайшли в маршрутці в Білгород-Дністровському районі на Одещині, увесь цей час шукала сина самотужки.

Майже дві години співробітники ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції розшукували бодай когось, хто б міг впізнати знайду, і врешті отримали дзвінок від його сусідів. Вони побачили фото дитини в орієнтуванні, розміщеному правоохоронцями у соціальних мережах.

Хлопчика передали матері. Як з’ясувалося: поки вона займалася хатніми справами, син вийшов з подвір’я на вулицю, пішов гуляти і сів в автобус.

«Жінка, яка самостійно виховує двох неповнолітніх синів, виявивши зникнення однієї дитини, почала шукати її самотужки. Із нею провели профілактичну бесіду, нагадавши, що у випадку зникнення дитини треба негайно звертатися до поліції, а не гаяти час на самостійні пошуки, – розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський. – За даним фактом поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікується ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Це правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень».

Ремарка Івасів

 1 січня 2024 року, близько 20.00 на кінцевій зупинці в одному із населених пунктів Мологівської територіальної громади водій маршрутки виявив хлопчика без супроводу дорослих. Дитина нічого про себе не говорила, тож чоловік звернувся у поліцію.

_________________________________________________

Правоохранители нашли маму «мальчика из маршрутки» (фото)

Мама шестилетнего беглеца, которого вчера нашли в маршрутке в Белгород-Днестровском районе Одесской области, все это время искала сына самостоятельно.

Почти два часа сотрудники ювенальной превенции и сектора реагирования патрульной полиции разыскивали хоть кого-нибудь, кто бы мог узнать найду, и получили звонок от его соседей. Они увидели фото ребенка в ориентировании, размещенном правоохранителями в социальных сетях.

Мальчик был передан матери. Как выяснилось: пока она занималась домашними делами, сын вышел со двора на улицу, пошел гулять и сел в автобус.

«Женщина, которая самостоятельно воспитывает двух несовершеннолетних сыновей, обнаружив исчезновение одного ребенка, начала искать его своими силами. С ней провели профилактическую беседу, напомнив, что в случае исчезновения ребенка нужно немедленно обращаться в полицию, а не тратить время на самостоятельные поиски, – рассказал начальник Белгород-Днестровского районного отдела полиции Павел Бобчинский. – По данному факту полицейские составили протокол по ч. 1 ст. 184 Кодекса Украины об административных правонарушениях. Ею квалифицируется уклонение родителей или заменяющих их от выполнения предусмотренных законодательством обязанностей по обеспечению необходимых условий жизни, обучения и воспитания несовершеннолетних детей. Это правонарушение влечет предупреждение или наложение штрафа от 850 до 1700 гривен».

Ремарка Ивасей

1 января 2024 года около 20.00 на конечной остановке в одном из населенных пунктов Мологовской территориальной общины водитель маршрутки обнаружил мальчика без сопровождения взрослых. Ребенок ничего о себе не говорил, поэтому мужчина обратился в полицию.

📌Сайт
📌Телеграм
📌Threads
📌Facebook
📌Insta

ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины

Leave a comment

Top