Самый языкатый сайт Одессы

Двоє одеських підлітків-сусідів разом збігли від батьків

Двоє одеських підлітків-сусідів разом збігли від батьків

Ночували 12-річні хлопчик і дівчинка, які разом втекли з домівок, — на автовокзалі в Одесі.

Діти посварилися з батьками, взяли з собою теплі речі та ковдру й вирушили блукати містом. Втікачів знайшли наступного ранку на автовокзалі. Підлітки розповіли, що батьки їх б’ють, тому вони не хочуть повертатися. Про це повідомили в обласній поліції.

Ввечері 13 жовтня до поліції звернулися батьки 12-річної дівчинки і розповіли, що їхня донька зникла разом з сусідським хлопчиком-однолітком.

Втікачів знайшли лише наступного ранку. Спочатку підлітки намагалися втекти від поліцейських, але згодом пішли на контакт. Врешті, ювеналам вдалося умовити дітей повернутися до батьків.

Як з’ясували правоохоронці, це вже не перша втеча друзів. Більш того, сім’я дівчинки перебуває на профілактичному обліку кривдників. Родина хлопчика досі у поле зору поліції та соцслужби не потрапляла — попри неодноразові втечі батьки жодного разу не зверталися до правоохоронців, а шукали сина самотужки.

Вирішується питання про притягнення батьків до адмінвідповідальності за невиконання батьківських обов’язків і домашнє насильство.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

Top