Самый языкатый сайт Одессы

Франція допоможе Одещині посилити ППО

Франція допоможе Одещині посилити ППО

За підсумками зустрічі з Послом Французької Республіки в Україні Гаелем Весьєром голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив , що Франція засуджує російські атаки та готова допомогти у відновленні пошкодженої чи зруйнованої культурної спадщини.

«Коротко поінформував пана Посла про безпекову ситуацію в Одеській області, щодо постійних терористичних атак росії по цивільним об’єктам та портовій інфраструктурі Одещини.
Наголосив, що росія свідомо нищить порти Одещини, ставлячи під удар продовольчу безпеку всього світу. В контексті цього обговорили питання посилення засобів ППО в регіоні.

В результаті проведеної зустрічі також очікуємо залучити додаткову допомогу для регіону та активізувати співпрацю з регіоном Прованс-Альпи-Лазурний Берег (м.Марсель)», — розповів подробиці зустрічі з французьким Послом очільник ОВА.

Пан Весьєр зазначив, що Французька Республіка засуджує російські атаки та готова допомогти Одещині у відновленні культурної спадщини, яка була зруйнована чи пошкоджена внаслідок ракетних обстрілів росії.

📌Сайт: ivasi.news
📌Tg: t.me/ivasinews
📌Threads: threads.net/@ivasi_news
📌Fb: facebook.com/ivasi.news
📌Insta: instagram.com/ivasi_news

Top