Самый языкатый сайт Одессы

В Одеській обласній дитячій лікарні встановлено ренгенівську систему OPERA RT20 HARP

В Одеській обласній дитячій лікарні встановлено ренгенівську систему OPERA RT20 HARP

Сьогодні, в ургентно-хірургічному відділенні Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, встановлено на введено в експлуатацію рентгенівську діагностичну систему OPERA RT20 HARP, яку

Устаткування придбали за кошти обласного бюджету. Про це повідомили в Одеській ОГА.

Це сучасне обладнання дозволить проводити рентгенодіагностичні дослідження дітям від народження з високою розподільчою здатністю, значно зниженим променевим навантаженням та з високою швидкістю обробки цифрових зображень (завдяки наявності двох цифрових детекторів).

«В період війни, значно збільшилася кількості хворих за рахунок внутрішньо переміщених осіб. Введення в експлуатацію рентгенівської діагностичної системи OPERA RT20 HARP, дозволить значно посилити нашу роботу і також з’явиться можливість цілодобового проведення рентгенологічних досліджень пацієнтам в умовах ургентно-хірургічного відділення, що цілодобово приймає маленьких пацієнтів з Одеси та Одеської області. Таких досліджень впродовж року проводиться більш 40 тисяч» — говорить головний лікар Одеської обласної дитячої клінічної лікарні Павло Георгієв.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top