Самый языкатый сайт Одессы

Наталія Гуменюк розповіла про особливості нічної атаки по Одещині

Наталія Гуменюк розповіла про особливості нічної атаки по Одещині

За словами речниці ОК «Південь», нову тактику окупанти вишукували досить довго.

«Особливість нічної атаки полягала у тому, що вони запускали кілька хвиль „Шахедів», щоб виявити й виснажити ППО. Та вже після цього вдарити крилатими ракетами. Ця тактика у них назрівала довготривалий період. Ми спостерігали, як вони довго її підбирали, та були готові до цього», — зазначила Наталя Гуменюк у коментарі 24 каналу.

Та додала, що основним напрямком атаки була портова інфраструктура Одеси. Втім, попри намагання ворога завдати якомога більше пошкоджень — ППО відбили атаку.

Ремарка Івасів

Вночі ворог підступно атакував південь України. Кілька хвиль ударних дронів були спрямовані на виявлення і виснаження сил протиповітряної оборони.

А після того з акваторії Чорного моря по Одесі випущено 6 ракет типу «Калібр».

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Всі ракети було знищено силами протиповітряної оборони. На жаль, уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об’єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь. У власному будинку поранення отримав літній чоловік, він ушпиталений. 21 «Shahed-136″ було знищено на підльоті з моря на Одещині, ще 4 — в небі над Миколаївщиною. В Миколаєві відбулось влучання в об’єкт промисловості, сталося займання. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. Без постраждалих», — йдеться в повідомленні.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах
Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news
НАШ САЙТ: ivasi.news

Top