Самый языкатый сайт Одессы

Для освітян Одеси провели тренінг з дій у надзвичайних ситуаціях

Для освітян Одеси провели тренінг з дій у надзвичайних ситуаціях

В Одеському навчально-виховному комплексі № 4 «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів-гімназія для керівників та відповідальних за цивільний захист закладів освіти Одеси були проведені заняття та практичні тренування щодо дій у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога», при виникненні пожежі, виявленні вибухонебезпечних предметів чи артилерійському обстрілі.

Спеціалісти відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України в Одеській області поділились досвідом та знаннями щодо правил поведінки у різноманітних небезпечних ситуаціях.

Присутнім розповіли про порядок дій при сигналі повітряної тривоги, виявленні вибухонебезпечних предметів, хімічній атаці та продемонстрували макети вибухонебезпечних пристроїв.

Також були проведені практичні заняття щодо використання первинних засобів пожежогасіння.

Учасники заходу мали можливість поглибити свої знання про пожежну, протимінну та хімічну безпеку, відпрацювати правила поведінки під час надзвичайних ситуацій та удосконалити практичні навички під час гасіння пожежі. 

Організатори тренувань — Департамент освіти та науки Одеської міської ради та  відділ запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ГУ ДСНС України в Одеській області.

Top