Самый языкатый сайт Одессы

Росія намагається виправдати ракетний удар по Грозі, буцімто у кафе зібралися «суцільні неонацисти»

Росія намагається виправдати ракетний удар по Грозі, буцімто у кафе зібралися «суцільні неонацисти»

Криміналісти поліції ідентифікували всіх загиблих внаслідок ракетного удару по кафе на Харківщині. Росіяни прямим попаданням «Іскандером» у селі Гроза вбили 59 людей.

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко. 

Усі жертви – місцеві жителі: пенсіонери, медики, фермери, вчителі, підприємці. Усі – цивільні. Загинули цілими сім’ями у кілька поколінь.

За словами Клименка, 19 осіб було ідентифіковано за допомогою мобільних ДНК-лабораторій. 6 діб криміналісти поліції цілодобово відбирали зразки у родичів, виводили профілі та шукали збіг фрагментів.

Одного із загиблих, 60-річного чоловіка, криміналісти встановили по 20 частинах тіла .

Ще дві особи вдалося ідентифікувати за допомогою особистих речей, вилучених із житла загиблих, оскільки у них не було родичів прямої лінії для порівняння ДНК-профілів. 

Варто зауважити, представник росії, виступаючи в ООН, намагався виправдати ракетний удар по Грозі тим, що в кафе на поминках по загиблому військовому зібралися «неонацисти».

Однак в переписці Володимира Мамона, який і навів удар на своїх односельців, було чітко вказано, що на поминках будуть мирні люди.

Як повідомляли ІВАСІ раніше, Службі безпеки вдалося встановити особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза Харківської області 5 жовтня. Ними виявилися двоє місцевих жителів, колишні поліцейські – 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон, які під час окупації регіону перейшли на бік росії. 

За матеріалами телеграм-канала Ділова Одеса.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

Top