Самый языкатый сайт Одессы

Оборотни в погонах кошмарили одесских предпринимателей (видео)

Оборотни в погонах кошмарили одесских предпринимателей (видео)

В Одессе задержан подозреваемый в соучастии в разбойных нападениях на предпринимателей-иностранцев. Речь идет о преступной группировке, члены которой «входили в состав одной из патриотических организаций». 

Об этом сообщило областное управление полиции.

По информации ведомства, злоумышленники маскировались под работников Службы безопасности Украины и использовали макеты автоматического оружия.

«Напомним, что в сентябре текущего года правоохранители Одесской области задержали группу злоумышленников, которые маскировались под работников СБУ и, используя макеты автоматического оружия, совершали разбойные нападения на иностранцев.
Сегодня очередном фигуранту по делу сообщено о подозрении. Мужчина выполнял роль водителя-соучастника и все время, пока его подельники совершали преступление, он находился за рулем своего автомобиля и наблюдал за действиями соучастников», — сообщают в полиции.

В Одесі заарештовано чергового учасника групи «лже-СБУшників»

Слідством встановлено, що усі члени угрупування входили до складу однієї з патріотичних організації міста. Вдень вони на різноманітних акціях демонстрували свою активну громадянську позицію, а вночі перетворювалися на нещадних розбійників. На їх рахунку два розбійні напади. Сьогодні поліція затримала чергового фігуранта даної справи. Тепер всім учасникам угруповання доведеться відповісти за свої діяння перед законом.Нагадаємо, що у вересні поточного року правоохоронці Одещини затримали групу зловмисників, які маскувалися під працівників СБУ та, використовуючи макети автоматичної зброї, скоювали розбійні напади на іноземців.Сьогодні черговому фігуранту у справі повідомлено про підозру. Чоловік виконував роль водія-співучасника та весь час, поки його подільники вчиняли злочин, він знаходився за кермом своєї автівки та спостерігав за діями спільників.Подія сталася у липні поточного року на території Суворовського району Одеси. До поліції звернувся іноземний громадянин із заявою про те, що група невідомих чоловіків під загрозою фізичного насилля заволоділа його автомобілем. Заявник повідомив, що, коли він вийшов з будинку, до нього підійшли озброєні чоловіки у формі представників силової структури, силоміць затягли його до мікроавтобусу «Merсedes Vito» та забрали ключі від квартири, де він проживав.Демонструючи предмети, схожі автоматичну зброю, правопорушники повідомили потерпілому про проведення у його помешканні санкціонованого обшуку та примусили його піднятися до квартири для проведення нібито санкціонованих процесуальних дій. Проте довести задумане до завершення їм завадила дружина потерпілого, яка зачинила двері з внутрішньої сторони на ключ.Розуміючи, що заволодіти майном, яке перебуває у квартирі «обшукуваного», їм не вдалося, правопорушники заволоділи його сумкою з грошовими коштами у сумі 4200 доларів США, 200 євро та 12500 гривень, документами на його автомобіль «Merсedes», а також ключами від зазначеного автомобіля.Згодом викрадений автомобіль зловмисники продали по запчастинах та поділили отримані гроші між собою.Встановлено, що даний злочин був не єдиний на рахунку групи зловмисників. Аналогічним чином від дій розбійників постраждав ще один іноземець. Обидва чоловіки були приватними підприємцями та мали торгівельні точки на одному з найбільших одеських ринків. Наразі чоловікові, який за допомогою свого транспортного засобу сприяв вчиненню злочину, повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: частиною 5 статті 27 та частиною 2 статті 187. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За пособництво у розбійному нападі чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Опубліковано Поліція Одеської області 21 листопад 2017 р.

 

IVASI.NEWS. Народный сайт Одессы!

 

В Одессе задержаны стрелки, входящие в преступную группировку (видео)

 

Top