Самый языкатый сайт Одессы

В Одесі накрили «мобільний» бордель

В Одесі накрили «мобільний» бордель

В Одесі троє місцевих громадянок віком 31-го та 32-х років налагодили протиправну діяльність у сфері надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду, до якої залучали малозабезпечених жінок.

Як з’ясували правоохоронці, найманим працівницям компаньйонки платили по 40 % від «виручки», що в середньому становила 30-40 тисяч гривень на день. Бізнес правопорушниці ретельно конспірували, постійно змінюючи адреси, за якими жінок зводили з клієнтами для надання їм інтимних послуг.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення були проведені обшуки в сімох квартирах, які орендували спільниці. В якості речових доказів їхньої протиправної діяльності поліцейські вилучили документи та чорнові записи, флеш-носії інформації, ноутбуки, мобільні телефони, сім-картки українських та іноземних операторів, банківські картки та кошти в сумі 7600 доларів США й 30700 гривень.

Слідчі поліції повідомили фігуранткам про підозру у втягненні людей в заняття проституцією за попередньою змовою (ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України), а також утриманні місць розпусти й звідництві для розпусти (ч.1 ст.302 ККУ).

Максимальне покарання, передбачене даними статтями, – позбавлення волі на строк до семи років.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top