Самый языкатый сайт Одессы

Одеський військком під виглядом «гуманітарки» купив Mercedes за 10 млн гривень

Одеський військком під виглядом «гуманітарки» купив Mercedes за 10 млн гривень

Воєнком Одеської області Євген Борисов під час дії військового стану завіз з-за кордону як гуманітарку Mercedes Benz G63 AMG 2022 року випуску. Орієнтовна вартість іномарки — 250 000$.

Про це повідомляє екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Він зазначає, що автомобіль оформлений на дружину Борисову Олександру за місцем розташування Малиновського РТЦК та СП (райвійськкомат) м. Одеси. А за два дні після державної реєстрації 17.11.2022 р. вказане авто перетнуло державний кордон України через НП перетину Краківець (Польща). В даний час зазначений ТЗ знаходиться за кордоном у Королівстві Іспанія, Marbella, Málaga, Spain.

Користується авто дружина військкома Борисова — Олександра, яка тимчасово проживає в орендованій квартирі за вказаною адресою, а також сам військком під час свого відвідування дружини у Марбельї.

Ремарка Івасів

Євген Михайлович Борисов народився 1972 року в Одесі.
У 1992 році закінчив Ленінградське вище військове політичне училище ППО і проходив службу в зенітному дивізіоні танкового полку.
З 1996 року обіймав посади у військових комісаріатах Одеси. Кандидат юридичних наук. Закінчив Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка у 2014.
Наразі здобуває освіту в Національному університеті оборони України ім.І.Черняховського. Учасник АТО. Одружений, має дітей.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top