Самый языкатый сайт Одессы

Посадовець СБУ застрелився у власному кабінеті, — ЗМІ

Посадовець СБУ застрелився у власному кабінеті, — ЗМІ

Полковника СБУ Дмитра Бакаєва виявили застреленого у своєму кабінеті в Києві. Він залишив передсмертну записку, у якій пояснив причини самогубства.

Про це ЗМІ заявили джерела у правоохоронних органах. Повідомляється, що полковник, який займав посаду заступника начальника управління спецзв’язку, пішов із життя ще 25 серпня

«В офісі службового кабінету було виявлено тіло заступника начальника першої служби Управління спецзв’язку СБУ Дмитра Сергійовича Бакаєва, який народився 1976 року», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на тілі було виявлено вогнепальне поранення голови, що проходить крізь праву скроневу ділянку. У момент огляду тіло лежало на спині поряд із робочим столом. На підлозі біля лівої ноги знайшли пістолет Макарова, який є службовою вогнепальною зброєю

Поряд із тілом було знайдено передсмертну записку у вигляді рапорту, адресовану голові СБУ Василю Малюку. У ній йдеться, що у його смерті винне керівництво за упереджене ставлення та постійне приниження честі та гідності.

«В моєї смерті прошу винити Пучкова А.В. за його особисте предвзяте ставлення до мене, нівелювання статусу як працівника, приниження моєї честі та гідності, постійні причіпки до роботи, яку я виконую та крики на мене, а також незрозумілі вказівки щодо відпрацьованих документів, які неможливо виконати. Окрім того, методи керівництва Юрченка В.А. перетворили це управління на концлагерь, в якому неможливо працювати ні морально ні фізично», – написав Бакаєв у записці.

Передсмертну записку оприлюднило видання  «Обозреватель».

Як повідомили в СБУ, обставини смерті співробітника досліджують у межах кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

Top