Самый языкатый сайт Одессы

У ОК «Південь» прокоментували ракетний удар по Одеському морпорту

У ОК «Південь» прокоментували ракетний удар по Одеському морпорту

Сьогоднішній ракетний удар по одеському морпорту — це абсолютно зрозуміла поведінка ворога, який не рахується ні з якими правилами.

Про це журналістам заявила Наталія Гуменюк, начальник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь».

«Ракети були спрямовані безпосередньо на одеський порт. Враховуючи ту кількість кримінальних справ, порушених з початку повномасштабного вторгнення про ігнорування та нехтування правилами та звичаями війни, це абсолютно очікуваний вчинок. Загроза ракетних ударів, про яку ми постійно нагадуємо, нікуди не зникла, навіть з підписанням такої угоди. Цілком ймовірно, що безпілотний літальний апарат, який вчора був знищений над узбережжям Одещини, виконував завдання саме такої розвідки – що саме знаходиться і де є місце для влучання по портовій інфраструктурі», – прокоментувала журналістам Наталія Гуменюк.

За її словами, ракети не потрапили до сховища збіжжя в Одеському порту. Поранених та значних руйнувань внаслідок обстрілу порту немає, ракети потрапили по насосній станції, виникла незначна пожежа. Ударною хвилею вибиті вікна у довколишніх будівлях.

Нагадаємо, вдень 23 липня по Одеському порту був нанесений ракетний удар. 2 ракети збито силами протиповітряної оборони. 2 влучили в об’єкти інфраструктури морпорту.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top