Самый языкатый сайт Одессы

ЗМІ показали майно родини одеського військкома Борисова в Іспанії

ЗМІ показали майно родини одеського військкома Борисова в Іспанії

Журналісти знайшли в Іспанії маєток та офіс, власниками яких є матір та дружина родина скандального начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова.

Про це повідомляє телеграм-канал IVASI.NEWS Одесса із посиланням на видання «Українська правда».

У мережі показали, як виглядає вілла, яка, за твердженням видання, належить сім‘ї одеського військкома Євгена Борисова в іспанському місті Марбелья за 3 млн. 950 тис. євро.

За інформацією екс-нардепа Ігоря Мосійчука, супроводом угоди з нерухомістю займався відомий агент з нерухомості, який обслуговує всі операції російських клієнтів у цьому регіоні.

Окрім цього, дружина військкома, за даними з мережі, стала власницею офісного приміщення на головній вулиці Марбельї. Також у власності родини військкома з’явився автомобіль Мерседес Гелендваген.

«Загальна вартість усього цього майна, придбаного під час повномасштабної війни – близько 4,5 млн євро», – зауважили журналісти.

Зазначимо, що після того як дані про статки одеського воєнкома потрапили на сторінки інформаційних видань, його усунули від обов’язків та призначили службову перевірку.

У розмові з журналістом «Української правди» Михайлом Ткачем воєнком Борисов заперечив наявність у власності своєї дружини та матері вілли у Марбельї та дорожезних офісних приміщень.
Щодо придбання люксових автівок на ім‘я матері в час, коли тисячі чоловіків-одеситів були затримані на вулицях і відправлені на передок, Борисов каже, що то — «її особова справа».

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top