Самый языкатый сайт Одессы

«Лишатися (не) можна…»: Херсонський театр представив в Одесі виставу про окупацію 

«Лишатися (не) можна…»: Херсонський театр представив в Одесі виставу про окупацію 

3 грудня на сцені Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька відбулась вистава «Лишатися (не)можна». Виставу про реальні події в окупації представив Херсонський театр імені Куліша.

«Лишатися (не) можна…» Саме так називається надзвичайно емоційна вистава Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша, яку впродовж двох днів мали можливість побачити одеські глядачі. Це сумні та смішні, щемливі та надихаючі, сповнені різними почуттями історії людей, які на власні очі бачили, що таке окупація.

«Це — документальна вистава, що проходить у форматі «глядач на сцені» і тому ти пропускаєшь через себе кожне слово. Це те творче, національне єднання, що зараз так важливо для нас, українців» — сказала директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник.

Окрім херсонських акторів у виставі також бере участь зірка українського театру і кіно, відома акторка, а з початком війни ще й волонтерка — Римма Зюбіна.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top