Самый языкатый сайт Одессы

Одеські волонтери обурені: під час війни Київський суд м.Одеси вкотре ремонтуватимуть

Одеські волонтери обурені: під час війни Київський суд м.Одеси вкотре ремонтуватимуть

Щодо тендера на проведення ремонтних робіт у Київському суді м.Одеси висловила своє обурення Катерина Ножевнікова.

Катерина Ножевнікова є директоркою благодійного фонду «Корпорація монстрів»:

«Поки ми збирали на турнікети виявилося, що строки подачі заявок на тендер з ремонту будівлі суду на вулиці Варненська в нашому чудовому місті Одеса на 110 млн грн не було скасовано, строки спливли і тепер буде визначено переможця і ремонт буде. 110 млн на ремонт ремонтованої будівлі. 4 роки тому. Барабанний дріб лунає з бомбосховищ… напевно там у суді за 4 роки як в анекдоті «попільнички всі заповнилися» і треба нові», — розповіла Катерина.

Крім того, вона зазначила, що три тижні тому начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов оголосив збір на 125 млн на морські дрони. Катерина підкреслила, що майже за таку суму планують ремонтувати суд в Одесі.

“Офіційно заявляю, що якщо тендер на ремонт цього бісового суда не буде скасовано, я вийду на одиночний пікет на Думську і буду стояти там кожного дня з плакатом. І виходити буду туди кожного дня, навіть якщо мене будуть забирати по вечорах в кутузку. Бо виходити на пікети масово неначасі і не можна. А красти все, що вам дають по суті іноземні держави, які нас підтримують (поки що) я так розумію можна.. Зупиніть це, поки ще не вибухнуло.. бо суспільство вже на межі”, — закликала волонтерка.

Спочатку інформація про тендер на ремонт будівлі суду з’явилася на майданчику держзакупівель Prozorro. Вона одразу ж обурила одеських волонтерів, адже перед повномасштабним вторгненням будівлю і територію суду вже реконструювали за 34,5 мільйони гривень.

Тендери на шалені суми грошей проходять у багатьох областях України. І здавалося б, саме зараз усі мають акумулюватись для допомоги військовим та робити все для наближення перемоги. Але в нас продовжують зводити стадіони, прокладати дороги, закуповувати лампочки. І все це за кошти державного бюджету, які могли бути спрямовані на допомогу війську та волонтерам.

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

Top