Самый языкатый сайт Одессы

На Одещині викрили «волонтерку», яка ошукувала родичів зниклих безвісти військових

На Одещині викрили «волонтерку», яка ошукувала родичів зниклих безвісти військових

Шахрайка телефонувала громадянам за номерами телефонів, які вони залишали під дописами з закликами допомогти розшукати рідних та «розводила на гроші», людей, що втратили близьких.

32-річна жителька Роздільнянського району у березні цього року організувала збір даних у соціальних мережах щодо безвісти зниклих військовослужбовців ЗСУ і членів їхніх сімей.

Зловмисниця дзвонила громадянам за номерами, які вони залишали під дописами з закликами допомогти розшукати рідних і повідомляла про те, що їхніх родичів знайшли та вони живі. 

Далі вона розповідала, що розшукані знаходяться в госпіталі у Бахмуті та потребують грошей на лікування, харчування й транспортування у безпечне місце, і просила скинути на її банківський рахунок кошти у розмірі від кількох сотень до кількох тисяч гривень. Загалом вона «заробила»‎ понад 9 000 гривень. 

Зловмисниці повідомили про підозру, їй загрожує штраф від 51 000 до 68 000 гривень, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років

📌 Читайте IVASI NEWS в соцмережах

Tg: t.me/ivasinews
Threads: threads.net/@ivasi_news
Fb: facebook.com/ivasi.news
Insta: instagram.com/ivasi_news

Top