Самый языкатый сайт Одессы

На Академіка Глушка одесит забив трубою та залишив помирати знайомого

На Академіка Глушка одесит забив трубою та залишив помирати знайомого

Під час хмільного застілля 39-річний одесит завдавав товаришу численні удари металевою трубою по голові, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до його смерті.

Подія сталася в одній з багатоповерхівок на проспекті Академіка Глушка, повідомили у поліції Одеської області.

Зловмисник дав тимчасовий прихисток своєму 47-річному приятелю, також місцевому жителю, і в один з вечорів під час спільного вживання алкоголю між чоловіками спалахнула сварка. У розпалі конфлікту господар оселі побив товариша трубою та залишив його помирати у безпорадному стані.

За попередніми даними потерпілий помер від травми голови.

Півтори доби зловмисник, залишивши тіло загиблого у своїй оселі, мовчав про те, що сталося, а після вирішив приховати злочин. Щоб забезпечити собі алібі, він розповів іншому приятелю, що виходив з дому у справах і повернувшись, знайшов свого товариша вже мертвим. Знайомий зловмисника сповістив про це поліцейських, які виявили тіло загиблого за вказаною адресою, оглянули місце події та вилучили деякі речові докази, які підтверджують причетність до злочину власника оселі.

Фігуранта затримали та обрали запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

За умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого, чоловіку може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top