Самый языкатый сайт Одессы

Зловмисники скоїли розбійний напад на подружжя з маленькими дітьми

Зловмисники скоїли розбійний напад на подружжя з маленькими дітьми

Поліцейські Одещини затримали підозрюваного у зухвалому злочині.

Правопорушники застосували фізичне насильство до потерпілих, зв’язали їх і забрали гроші, коштовності, банківські картки та зброю. Поліцейські повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Злочин був скоєний у жовтні в одному із сіл Біляївської міської громади Одеського району. Поліцейські встановили, що група зловмисників, маючи інформацію про заощадження подружньої пари, спланували розбійний напад на неї. Готуючись до злочину, вони придбали декілька одиниць мототранспорту, на одному з яких для конспірації змінили колір, балаклави для унеможливлення їх впізнання оточуючими, хомути, кайданки, металевий дріт для позбавлення потерпілих можливості рухатися, а також зброю.

Вночі, коли всі спали, правопорушники, пошкодивши вікно, проникли в оселю потерпілих, побили господаря, коли той разом з дружиною прокинувся і почав чинити опір, та зв’язали чоловіка, жінку і їхніх малолітніх сина й доньку. 

Залякуваннями, погрозами та побиттям вони дізналися, де подружжя зберігає коштовності, забрали гроші, ювелірні вироби, банківські картки та декілька одиниць зареєстрованої зброї і втекли. 

В результаті кропіткої роботи поліцейські вийшли на слід правопорушників і затримали одного із них. Це уродженець Болградського району.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

_______________________________________________________________________

Злоумышленники совершили разбойное нападение на супругов с маленькими детьми


Полицейские Одесщины задержали подозреваемого в дерзком преступлении.

Правонарушители применили физическое насилие к потерпевшим, связали их и забрали деньги, драгоценности, банковские карты и оружие. Полицейские сообщили фигуранту о подозрении. Ему грозит до 15 лет лишения свободы с конфискацией имущества.

Об этом сообщает пресс-служба Нацполиции в Одесской области.

Преступление было совершено в октябре в одном из сел Беляевской городской общины Одесского района. Полицейские установили, что группа злоумышленников, имея информацию о сбережениях супружеской пары, спланировали разбойное нападение на нее. Готовясь к преступлению, они приобрели несколько единиц мототранспорта, на одной из которых для конспирации изменили цвет, балаклавы для предотвращения их опознания окружающими, хомуты, наручники, металлическая проволока для лишения потерпевших возможности двигаться, а также оружие.

Ночью, когда все спали, правонарушители, повредив окно, проникли в дом пострадавших, избили хозяина, когда тот вместе с женой проснулся и начал сопротивляться, и связали мужа, женщину и их малолетних сына и дочь.

Запугиваниями, угрозами и избиениями они узнали, где супруги хранят драгоценности, забрали деньги, ювелирные изделия, банковские карточки и несколько единиц зарегистрированного оружия и скрылись.

В результате кропотливой работы полицейские вышли на след правонарушителей и задержали одного из них. Это уроженец Болградского района.

Это преступление карается лишением свободы сроком от восьми до пятнадцати лет с конфискацией имущества.

Суд удовлетворил ходатайство следователей и избрал подозреваемому меру пресечения в виде содержания под стражей.

📌Сайт
📌Телеграм
📌Threads
📌Facebook
📌Insta

Top