Самый языкатый сайт Одессы

Школи Одеси готуються до навчання з віяловими відключеннями

Школи Одеси готуються до навчання з віяловими відключеннями

В департаменті освіти Одеської міськради підготували різні варіанти навчання в школах в умовах відключень електроенергії.

Як повідомила керівник департаменту Олена Буйневич, в школах конструюють моделі проведення уроків в різний час. Вона пообіцяла, що як тільки місто отримає новий графік відключень, то освітяни підготують свій графік занять, але закликала зрозуміти, що він може порушуватися через аварії.

«Після надання графіку відключення світла освіті необхідно буде декілька днів на створення розкладів. Тож почнемо, як до канікул, і чекаємо графіку», — підкреслила Буйневич.

Вона розповіла, що розглядається варіант об’єднання учнів різних класів паралелі у групи в залежності від місця проживання та графіку відключення світла. Також можливі зміни звичного розкладу, бо є предмети, які обов’язково потребують щоденного контакту з вчителем, є те, що можна почитати самостійно і потім обговорити.

Крім того, на дітей чекає зменшення обсягу і характеру домашніх завдань, бо виконувати їх без світла неможливо.

Батькам порадили пока що завантажити електронні версії підручників, якщо немає паперових, щоб з ними можна було працювати офлайн, і пам’ятати, що урок можна, за необхідності, переглянути на сайті департаменту.

Гаряча стрічка новин IVASI.NEWS у телеграмі. Підписуйся: https://t.me/ivasinews

Top